Markedsføring :: Forbedringer i afkast

Et interessant spørgsmål, kan vi forbedre afkastet?

Lad os overveje udsagnet: Hvis vi får flere besøgende får vi flere ordrer!

Det er forkert, fordi udsagnet mangler den nøvendige forudsætning at konverteringsraten forbliver den samme. F.eks. kunne man øge besøgstallet ved at skrive om sex og nøgne piger. Men derved vil konverteringsraten falde, forudsat naturligvis at det ikke er netop sex og nøgne damer vi sælger på websitet.

Lad os overveje et andet udsagn: Hvis vi forbedrer konverteringsraten får vi flere ordrer!

Det udsagn mangler også en forudsætning, nemlig at besøgtallet er uændret. Vi må indstille os på at forbedringer i afkast, skal tilgodese begge parametrene besøgstallet og konverteringsraten.

Forbedringer med søgeoptimering

Vores besøgende kommer fra søgemaskiner og af disse flest fra Google. De finder vores websitet på et ord eller sætning som de taster ind og søgemaskinen viser et resultat sorteret efter kriterier for hvad søgemaskinen anser for at være mest relevant. De forbedringer vi kan gøre skal bestå i at få vores søgeord først på listen fra søgemaskinen, de første er dem besøgende vælger først. Sådanne forbedringer af vores website kaldes søgeoptimering og giver flere besøgende.

Forbedringer med søgeordsanalyse og søgeordsstrategi

Læs mere...

 

Ressourcer Danske søgeord Find selv de bedste danske søgeord til din hjemmeside. Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Søgeoptimering Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeordsanalyse Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Der tales så meget om de tomme kirker. En dag bliver en af os nødt til at gå derhen for at se, om det er rigtigt.

Mark Twain


Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.