Markedsføring :: eksempel på Investering/afkast

Vi laver en en tidsafgrænsning på 2 år. Vi investerer i et website til kr. 10.000 og betaler leje af webhotel kr. 500 per år, i alt kr. 11.000. Det første år vi har websitet, besøges det af 2.000, det andet år af 3.000, i alt 5.000 besøgende.

Lad og sige, at det første år fik du to ordrer og det andet år 3 ordrer og at disse 5 ordrer hver i gennemsnit gav et overskud på kr. 4.000, i alt 5 x 4.000 = kr. 20.000.

Indtægter 20.000
Udgifter 11.000
Dækningsbidrag 9.000
Konverteringsrate
i procent den andel af besøgende der bliver kunder.

Vi kan uddrage nogle andre konklusioner, idet websitet besøges af 5.000 og har givet 5 ordrer, kan vi uddrage at 1 ud af hver 1.000 besøgende giver en ordre, det tal kaldes konverteringsraten og angives i procent. Vores konverteringrate er derfor 0,001%.

Markedsføring - Forbedringer i afkast

Læs mere...

 

Ressourcer Danske søgeord Find selv de bedste danske søgeord til din hjemmeside. Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Søgeoptimering Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeordsanalyse Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Det er kvaliteten af dit arbejde, der vil glæde Gud, ikke kvantiteten.

Mahatma Gandhi


Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.