Giv brugbare informationer

Informationer og grafik
Brugere går på Internettet for at søge brugbare informationer

Mediet Internet er anderledes end trykte medier aviser. Der gives mulighed for at kombinere tekst, billeder, lyd, film/video, animationer og andre for mediet helt unikke effekter, bl.a. interaktion.

Dette giver helt nye muligheder for udveksling af informationer.

Hvad tilbyder du

Den bruger, der er interessant at få på besøg, er ham der aktivt og målrettet opsøger stedet, enten via et katalog/index eller ved målrettet søgning på en søgemaskine. Den besøgende på dit websted søger formodentlig dit produkt, din ydelse eller dit tilbud. Det er derfor han er der. Han kommer der for at hente en for ham brugbar oplysning. Hvilke farver kan man få dit produkt i, hvilke specialer tilbyder dit firma, hvornår er der åbent, hvordan er priserne m.m.

Web er ikke et reklamemedie

På websider læser 80% først teksten før billeder, hvilket er tværtom for aviser. Dette understreger at underholdningsværdien er sekundær. En trykt reklame er beregnet for at skabe opmærksomhed. Et websted er anderledes, den besøgende har selv opsøgt det i forventning om at finde information.

Webdesign, handler ikke om kunst, men om forretning.

kvalitetNedtagningstider over 10 sek. gør besøgende utålmodige, besøgende har travlt, og sider der ikke vises hurtigt nok har øget risiko for slet ikke at blive set, fordi besøgende zapper videre. Grafik øger nedtagningstiden drastisk. Vi ved hvor svært det er at fastholde en besøgende i at læse informationer, derfor vil et billede som det til højre aflede besøgendes opmærksomhed, hvis det, som her ikke understøtter den informationen du ønsker at videregive. Billeder og tegninger er godt, når - og kun når det understøtter informationer.

Stjernen er såkaldt grafik, ligesom et foto er grafik. Stjernen fylder ca. 5kB, og tager ca. 1 sek. at downloade med det stadigt anvendte 56K modem. Undersøgelser viser, at 30% af brugerne søger videre på Internettet, hvis en side ikke åbner på 10 sek. og for hvert ekstra sekund taber vi yderligere 10%. Overvej relevansen af det.

Tilbyd brugbare informationer

Information har værdi, måske mere end vi umiddelbart forestiller os. Eks. vil en kunde købe stole til spisebordet, kan kunden overveje om der kan være 3 stole på langsiden af spisebordet hjemme, det kan kunden finde ud af, hvis målene på stolen opgives.

Produkt Stol
Betræk: Velour: Beige - Bordeaux - Marineblå - Sort
Vægt: 14 Kg
Størrelse: H85 x B52 x L68 cm
Pris excl. moms: Velour: kr. 1.458,-
Levering: 14 dage

Udveksling af brugbar information er Internettets grundidé. Husk på, at brugere går på Internettet for at søge brugbare informationer og søgemaskinerne opsamler informationer om dine hjemmesider for at videregive dem til brugerne. Søgemaskinernes primære funktion er at tilfredsstille brugerenes behov for at finde informationer på internet, ikke for at tilfredsstille os der vil give informationer. Vi må bare udnytte de muligheder søgemaskinerne har bedst muligt.

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Et barn er en engel, hvis vinger krymper i takt med at benene vokser.

Fransk ordsprog

Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.