Teknologier

Over hele kloden henter flere og flere virksomheder i dag omsætning ved at være præsenteret på internettet.

Internettet giver umiddelbar adgang til en stadig voksende skare af individer der søger brugbare informationer, serviceydelser og produkter.

Dynamiske hjemmesider

Teknologien byder på muligheder som ikke kan opnås på trykte medier, hjemmesider med dynamisk indhold har stor anvendelighed. De programmer som vi bruger eller brugte med opkobling til firmaet via modem, programmer til indberetning af dagens salg, opslag i varekartotek m.m. bliver udviklet i større omfang til Internettet. De kan være dyrere at udvikle, men vedligeholdelses omkostninger er mindre fordi der ikke er specielle vedligeholdelsesomkostninger på klientmaskinerne da de kun anvender en browser. Omkostninger til vedligehold ligger kun centralt i webserveren og opkoblingen til Internet. Server og opkobling kan lejes til relative små priser, hvis firmaet finder økonomi i det fremfor at etablere og drifte egen server og opkobling til Internet.

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Det er den mørkeste time i en mands liv, når han sætter sig ned for at fundere over en måde at få penge på uden at tjene dem.

Horace Greeley


Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.