Teknologi :: Webhotel

Webhotel er betegnelsen for at et en server hvor du kan leje en plads for dine hjemmesider. En server er en computer der har ressource at dele ud til klienter og klienter det er pc'er med browsere der trækker på serverens ressourcer.

Sikkerhed

Webservere og hackere

Webservere er udsatte maskiner de er mål for hackere og jo større firma jo mere prestige er det for en hacker at bryde ind. F.eks er CIA, Microsoft, Telia, Storebælt A/S blandt mange blevet hacket. Virus er også tiltrukket af webservere fordi mange mennesker kommer til dem, det er derfor et godt sted at få spredt en virus. En webservere kan være firmaets egen, men kan også være som webhotel, hvor man som kunde lejer sig ind på en del af serveren blandt måske andre tusinde. Det kan også byde en sikkerhedsrisiko idet svagheder i servere kan udnyttes hvis en hacker får "foden" indenfor og jo flere potentielle døre der er, jo større er chancen for at få adgangen.

Linux eller Microsoft

Der er en åben diskussion om hvilken platform, Microsoft eller Linux, der er bedst. De byder hver især på styrker og svagheder og for de overvejende fleste hjemmesiders vedkommende kører de, uansat på hvilken type de bliver placeret. Selv om Apache webserver er verdens suverænt mest anvendste webserver, der typisk kører på Linux eller Unix platforme er Microsoft er dog et mere yndet hacker objekt og har derfor ofte været genstand for indbrud, så meget at forsikringsselskaber kræver større betaling for at forsikre Microsoft-baserede servere fremfor Linux.

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Arbejd, som om du skulle leve for evigt. Elsk, som om du skulle dø i dag.

Seneca


Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.