Teknologi :: E-mail

E-mail er betegnelsen for den elektroniske postoverførsel mellem en given afsender og modtager. E-mails lagres i en elektronisk postkasse. Denne kan åbnes efter behov.

Du har mulighed for at kategorisere indkomne e-mails inden du modtager dem ved at oprette e-mailadresser for firmaets afdelinger, såsom: direktionen, salg, bogholderi, marketing, reklamationer.

Du kan også vælge at give den enkelte medarbejder en eller flere e-mailadresser. Bogholderen kan eksempelvis have forskellige adresser for kredit og debet, værkføreren for reklamationer, leverandører etc.

Medarbejderen har således muligheden for at åbne en "emnepostkasse" når vedkommende er koncentreret om emnet.

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Hvis du samler en sultende hund op og fodrer den, vil den ikke bide dig. Det er den principielle forskel mellem en hund og et menneske.

Mark Twain


Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.